Predstavitev projekta Izberi ŠOŠTANJSKO

izberi ŠOŠTANJSKO
Cilj projekta je zdužiti razdrobljeno ponudbo blaga, storitev, kulturnih in turističnih znamenitosti, v občini na eno mesto, kjer bo ponudba preverjeno točna.
 
Za to mesto smo izbrali svetovni splet in sicer spletni naslov http://www.izberiSOSTANJSKO.si Projekt izberi ŠOŠTANJSKO je vstopna točka za pridobivanje informacij na območju občine Šoštanj, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju. Ko kupujemo kaj večjega (npr. avto) nam je povsem logično, da povprašamo splet.
 
Celoten prispevek si oglejte pod več.

 

Prav tako, ko se želimo o čem izobraziti povprašamo Google. Pri nameri urejanja stanovanja, iskanja kje praznovati rojstni dan ali kdo nam bo izvedel izkop za čistilno napravo, pa nam splet ni prva miselna izbira. Logično je, da iščemo dobavitelja na spletu, takrat, ko že poznamo izdelek, ki ga želimo kupiti, težava pa nastopi, ko še ne vemo točno, kaj želimo in ne poznamo kvalitete dobavitelja. Tu prevzame odgovornost projekt izberi ŠOŠTANJSKO, register podjetij s svojo ponudbo združuje lokalne ponudnike, ki niso naša prva miselna izbira a vendar jih poznamo največkrat tudi osebno, le spomnimo se na njih ne ali ne vemo, kaj vse delajo.


Osnova projekta izberi ŠOŠTANJSKO je register ponudnikov blaga in storitev. Vsak, ki sodeluje v projektu je predstavljen z osnovnimi podatki o podjetju in svojo ponudbo. V okviru projekta smo dodali še elektronski časopis, ki skrbi za objavo informacij iz področja obrti in podjetništva, ter modul Aktualno, ki združuje aktualne vsebine podjetij.