Predstavitev podjetja Lamiles d.o.o.

Dolgoletna tradicija obrtništva in družinskega podjetništva segajo v leto 1927. Začetki so bili v izdelavi koles za vozove, kasneje pa stavbnega in notranjega pohištva.
 
Okoli leta 1985 se je pričela postopna preusmeritev proizvodnje na predelavo in obdelavo vezane plošče. Dolgoletni razvoj, od enostavnih do zahtevnih izdelkov, je zahteval veliko vlaganj v opremo, objekte in znanje. Po letu 1994 so se pričeli intenzivno usmerjati na tuje trge, in trenutno izvozijo 60% proizvodnje, večinoma višje tehnološke stopnje. Izdelke izvažajo v Nemčijo, Avstrijo, Švedsko, Italijo, Španijo.
 
Celoten članek si oglejte pod več.
Osnovna proizvodnja je izdelava vezanega lesa (vezana plošča), obdelana v več finalnih variantah površinske in mehanske obdelave. Nekatere komponente se oblazinijo, nekatere kombinirajo s plastiko in kovino. Ta način proizvodnje in montaže omogoči pokrivanje vseh zahtev kupcev in karakteristik objektov. Poleg fizične izdelave kupcu izvedejo tudi montažo na objektu in na zahtevo tudi svetovanje in izdelavo idejnega projekta. 
 
S klikom na sliko si oglejte ponudbo podjetja.